Gadis Biasa Blog
Baik dalam baik luar .
Tuesday, August 28, 2012 | 2:57 AM | 0 comments
Hari ni genap hari ke 10 kita menyambut syawal . Sepanjang raya sy ? Best jugaklah . Dapat jumpa ZUL , ARIL dan WAN . Dapat kenal dgn some1 ni . Ingat dia ddk jauh sgt padahal dekat je . Then yg tk berapa best , kwn2 yg rpt dr sekolah lagi ada yg tk sempat nk jumpa . Cuti dia org just seminggu je then dah kne balik U . Tk de rezeki mungkin kita nk beraya bersama tahun ni . Tp yg paling best kita org konvoi g rumah Raja Mohd Izzat kat seremban . Perhh malam baru sampai rumah siap kne perli dgn mak . Hari tu jela yg paling seronok . Yg lain2 biasa je . Seronok tp tk dela seseronok hari tu .

Dan sebenarnya dlm diri ni dah ada tempat utk seseorang . Tapi rasa terlebih dr seorang . Dan sy tgh pening . Tapi sy tk boleh nk tamak sgt . Sy sedang cuba membuat keputusan muktamad . Sy rasa ianya perlu diakhirkan . Sy rasa . Tapi ... Tk pela . Apa pon , sy nk ucap SELAMAT HARI RAYA *mmg tkde kne mengena* Hahahaha . 


Lastly , next week nk hantar ayah pergi PPUM utk rawatan seterusnya . Makanya , doakan yg terbaik utk ayah sy ye :) . Okaylah . Bertemu dilain entry . Wassalamu .


*oh terbaca entry sir Rozy td , Ckgu Mariya merangkap ckgu Pengajian Am sy sewaktu di form6 dah bersara . Maaf sy tk boleh jd anak murid kebanggaan dia seperti mana kawan kawan sy yg lain dimana yg skrg ni sdg menghadapi minggu orientasi di U mereka msg2 . Degree in blablabla :) Congrats !*

Older Post
Say Hi!
Assalammualaikum . Im Nur Hafizah . Thanks for your visiting and please comes again :)


Navigations ~~

Owner Link Tales


Walkie Talkie

Credit
Skin By Ieyda
Basecode Cikin
Edited By Nur Hafizah.
Welcome to my blog! Follow me? | Dashboard